Egészítsd ki meglévő rendszereid hatékonyan!

A legújabb felhő alapú technológiák előnyeinek kihasználásához már nem szükséges a meglévő programjaid, köztük a CRM és ERP rendszered lecserélése sem. Az új, innovatív alkalmazások tökéletesen egészítik ki a már meglévő szoftvereid, bővítve ezzel képességeiket.

Ha a mostani programok, amiket használ a céged teljesen jól működnek, csupán egy-két funkció van, amit hiányolsz, semmiképp se dobd őket a kukába! Inkább keress egy olyan lehetőséget, amit könnyen integrálhatsz hozzájuk.

Ilyen hiányosság lehet például az, hogy ezek a rendszerek nem képesek az ajánlatok készítésére, kezelésére és kiküldésére, csupán adatokat tárolnak, így erre gyakran próbálnak megoldást találni a cégvezetők. Az, aki még mindig elavult módszereket (Excel, Word, stb) használ erre a munkafolyamatra, az azt kockáztatja, hogy ügyfeleket veszít, ráadásul időt és energiát is pazarol.

Az ajánlatok kezelésére már vannak sokkal hatékonyabb, minden igényt kielégítő szoftverek, mint például a Droposal, amely könnyedén integrálható a már meglévő programjaidhoz (pl. CRM, ERP, webáruház motor)!

Hogyan egészíti ki meglévő rendszereid egy ajánlatkészítő szoftver?

Gyors ajánlattétel

Aelsődleges célja, hogy elősegítse vállalkozásod ajánlatkészítési folyamatát: felgyorsítja az ajánlat tételt, kiküszöböli a hibákat, és javítja a felhasználói élményt is. Előre elkészített sablonokkal, tételekkel, szövegekkel dolgzhatsz, így nem üres lappal indulsz minden egyes ajánlat előtt. Tehát, függetlenül attól, hogy hogyan értékesít a céged (B2C vagy B2B), a streszabhatóságának köszönhetően bármilyen profilú vállalkozásnak segítséget nyújt, legyenek azok ajánlatai bármennyire is komplexek.

Gyönyörű és profi ajánlat sablonok

Összekapcsolás webáruházzal

Integrálhatod webáruházad motorjával is, így akár több tízezer terméket tudsz feltölteni pár kattintással az ajánlattételek közé, ezzel egyharmad időre csökkentve az ajánlatkészítésre szánt időt! Nem kell tehát minden egyes alkalommal manuálisan felvinned a terméket, hanem egyszerűen csak kiválasztod a listából.

Automatizált e-mailek

Létrehozhatsz emlékeztető e-maileket, vagy éppen e-mail sorozatokat, amik teljesen automatizáltak. Így nem neked kell fejben tartanod, hogy melyik ügyfélnek mikor küldj emlékeztetőt, a rendszer ezt megteszi helyetted. Ez már kevés ügyfél kezelésénél is hatalmas segítséget jelent, nem beszélve arról, amikor naponta több ajánlat is készül!

Egyszerű utánkövetés

Ismerős az érzés, amikor teljes a káosz a kiküldött ajánlatok között, és azt se tudod mikor kinek milyen ajánlatot küldött vállalkozásod? Egy ajánlatkészítő szoftver segítségével az utánkövetés teljesen automatikus lehet, nem neked kell hosszadalmasan kutakodnod az e-mailjeid között, hogy újra felkeress egy potenciális ügyfelet. Ezt megteszi helyetted a rendszer!

Felhő alapú rendszer

Mivel felhő alapú megoldás, nem kell semmit telepítened, sem drága hardvert vásárolnod, vagy extra pénzt költened a szoftver karbantartására vagy bevezetésére. Ezáltal azonnal és könnyedén el tudod kezdeni a használatát.

Összegezzünk

A mai világban tehát nem szükséges lecserélned a már meglévő és bevált rendszereket, amiket a vállalkozásodban használsz. Könnyen és gyorsan kiegészítheted ezeket olyan programokkal, mint például egy ajánlatkészítő szoftver, növelve vele a vállalkozásod automatizációját.

A Droposal pont egy ilyen rendszer! Próbáld ki most 14 napig díjmentesen és tapasztald meg a könnyű és gyors integrációt: kattints ide!

Vagy kérj ingyenes bemutatót ide kattintva!

Kapcsolódó cikkek